Rahkainen sitruunajäädyke

Arvostele resepti
8 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplkeltuainen
3/4 dlsokeria
150 gtuorejuustoa (esim. appelsiinin makuista)
2 dlrahkaa
3 rklsitruunanmehua
1 rklsukaatteja
2 rklmantelirouhetta
2 rklrusinoita
2 dlkuohukermaa

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota keltuainen ja sokeri keskenään. Lisää rahka ja tuorejuusto sekä sitruunanmehu, sukaatit, mantelirouhe ja rusinat. Vaahdota kerma ja lisää se viimeisenä seokseen. Pane seos kylmällä vedellä huuhdottuun jäädyke- tai kakkuvuokaan ja peitä se kelmulla. Pane vuoka pakastimeen ja anna jäätyä mieluiten yön yli ennen vuoasta kumoamista ja tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025