Rahkainen sitruunajäädyke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rahkainen sitruunajäädyke

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Keltuainen
3/4 dl
Sokeria
150 g
Tuorejuustoa (esim. appelsiinin makuista)
2 dl
Rahkaa
3 rkl
Sitruunanmehua
1 rkl
Sukaatteja
2 rkl
Mantelirouhetta
2 rkl
Rusinoita
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota keltuainen ja sokeri keskenään. Lisää rahka ja tuorejuusto sekä sitruunanmehu, sukaatit, mantelirouhe ja rusinat. Vaahdota kerma ja lisää se viimeisenä seokseen. Pane seos kylmällä vedellä huuhdottuun jäädyke- tai kakkuvuokaan ja peitä se kelmulla. Pane vuoka pakastimeen ja anna jäätyä mieluiten yön yli ennen vuoasta kumoamista ja tarjoilua.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.