Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raidallinen sandwich

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

12 kpl
Tummaa leipäviipaletta
8 kpl
Vaaleaa leipäviipaletta

Kostutukseen:

1 dl
Herkkukurkun lientä

Täyte 1

100 g
Raejuustoa
1 kpl
Keitetty muna
1/2 dl
Ranskankermaa
Yrttisuolaa
Valkopippuria

Täyte 2

80 - 100 g
Maksapasteijaa

Täyte 3

1 dl
Hienonnettua herkkukurkkua
100 g
Sulatejuustoa
1/2 dl
Tilliä hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista leipiin kolme erilaista täytettä. Leikkaa leivistä pois reunat. Nosta työlaudalle neljä tummaa leipäviipaletta. Levitä ensin puolet vaaleasta munatäytteestä kaikille leiville. Nosta päälle vaaleat leipäviipaleet. Levitä niiden pinnoille maksapasteija. Nosta taas päälle tummat leivät ja levitä pinnoille herkkukurkkutäyte. Lisää uusi vaalea leipäkerros ja niiden pinnalle loput munatäytteestä. Nosta viimeiseksi tumma leipäkerros. Kääri leivät kelmuun ja anna vetäytyä viileässä muutaman tunnin ajan tai yön yli. Leikkaa leivät tasakokoisiksi viipaleiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.