Raikas tillilohi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(noin 700 g) kirjolohifilee
1/2 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua valkopippuria

Tillitahna

3 rklmanteleita
1 kplruukku tilliä
2 rklparmesaaniraastetta
1/2 kpllimetin kuori
1 rkllimetinmehua
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohifilee nahkoineen neljäksi annospalaksi. Nosta palat öljyttyyn uunivuokaan nahkat alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, limetin raastettu kuori, puristettu mehu, juustoraaste ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi.Levitä tillitahna kalapalojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä