Raikas tillilohi - Yhteishyvä

Raikas tillilohi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(noin 700 g) kirjolohifilee
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria

TILLITAHNA

3 rkl
Manteleita
1 kpl
Ruukku tilliä
2 rkl
Parmesaaniraastetta
1/2 kpl
Limetin kuori
1 rkl
Limetinmehua
2 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Leikkaa lohifilee nahkoineen neljäksi annospalaksi. Nosta palat öljyttyyn uunivuokaan nahkat alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, limetin raastettu kuori, puristettu mehu, juustoraaste ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi.Levitä tillitahna kalapalojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa