Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas tillilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(noin 700 g) kirjolohifilee
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria

Tillitahna

3 rkl
Manteleita
1 kpl
Ruukku tilliä
2 rkl
Parmesaaniraastetta
1/2 kpl
Limetin kuori
1 rkl
Limetinmehua
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa lohifilee nahkoineen neljäksi annospalaksi. Nosta palat öljyttyyn uunivuokaan nahkat alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, limetin raastettu kuori, puristettu mehu, juustoraaste ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi.Levitä tillitahna kalapalojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.