Raikas tillilohi

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (noin 700 g) kirjolohifilee |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | rouhittua valkopippuria |
| Tillitahna | |
|---|---|
| 3 rkl | manteleita |
| 1 kpl | ruukku tilliä |
| 2 rkl | parmesaaniraastetta |
| 1/2 kpl | limetin kuori |
| 1 rkl | limetinmehua |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Leikkaa lohifilee nahkoineen neljäksi annospalaksi. Nosta palat öljyttyyn uunivuokaan nahkat alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, limetin raastettu kuori, puristettu mehu, juustoraaste ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi.Levitä tillitahna kalapalojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Raikas tillilohi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (noin 700 g) kirjolohifilee |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | rouhittua valkopippuria |
Tillitahna | |
| 3 rkl | manteleita |
| 1 kpl | ruukku tilliä |
| 2 rkl | parmesaaniraastetta |
| 1/2 kpl | limetin kuori |
| 1 rkl | limetinmehua |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohifilee nahkoineen neljäksi annospalaksi. Nosta palat öljyttyyn uunivuokaan nahkat alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, limetin raastettu kuori, puristettu mehu, juustoraaste ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi.Levitä tillitahna kalapalojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












