Raitajäädyke | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Raitajäädyke

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

suklaakerros

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Kermaviiliä
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Tomusokeria
100 g
Taloussuklaata rouhittuna

hedelmäkerros

2 dl
Kuohukermaa
1 dl
Tomusokeria
135 g
Mangososetta (lastenruokapurkki)
135 g
Omena-aprikoosisosetta (lastenruokapurkki)
2 tl
Sitruunan mehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vaahdota kuohukermat kahdessa eri kulhossa ja lisää kulhoihin loput kustakin täytteestä. Huuhtele jäädykevuoka kylmällä vedellä ja täytä se ensin suklaakerroksella, sitten hedelmäkerroksella ja lopuksi vielä suklaakerroksella. Pane vuoka pakastimeen noin vuorokaudeksi. Ota jäädyke pakastimesta 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa jäähdykkeen seurana esimerkiksi lämmintä suklaakastiketta ja mangopaloja.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.