Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ramen-keitto broilerilla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pkt
 Santa Maria Ramen Noodles -nuudeleita
2 rkl
öljyä
4 kpl
broilerinfileitä, mielellään nahan kanssa
1 l
kanalientä (2 liemikuutiota, 1 l vettä)
2 kpl
sitruunaruohoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
4 kpl
salaattisipulia
2 kpl
pak choita
1 rkl
Santa Maria Rice Vinegar -riisiviinietikkaa
2 kpl
rkl
 Santa Maria Tamari Dark Soy -soijakastiketta
1 kpl
tuore punainen chili
5 kpl
korianterin oksaa
suolaa ja pippuria maun mukaan

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Levitä broilerinfileet öljyllä valeltuun uunivuokaan, lisää suola ja pippuri ja laita uuniin 15 minuutiksi.

2

Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan broilerinfileiden ollessa uunissa.

3

Valmista kanaliemi. Hienonna valkosipuli ja murskaa sitruunaruoho kevyesti ja lisää kanaliemeen. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Poista sen jälkeen sitruunaruoho. Hienonna salaattisipuli ja pienennä pak choi karkeasti. Lisää salaattisipuli, pak choi, riisietikka ja soija kanaliemeen.

4

Jaa nuudelit ja suikaloidut broilerinfileet neljälle lautaselle. Jaa kanaliemi pak choin kanssa jokaiselle lautaselle.

5

Levitä päälle hienoksi paloiteltu chili ja tuore korianteri.

6

Tarjoile höyryävän kuumana!

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 3.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.