Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 500 g | raparperia |
| 1 dl | vaaleaa siirappia |
| 1 dl | light muscovado -sokeria |
| Murutaikina | |
|---|---|
| 2 dl | kaurahiutaleita |
| 1 kpl | pussi (80 g) rouhittuja hasselpähkinöitä |
| 1 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | light muscovado -sokeria |
| 150 g | voita tai margariinia kuutioituna |
| Pinnalle | |
| muutama mansikka viipaleina | |
Kuori ja kuutioi raparperit. Laita raparperikuutiot siirapin ja sokerin kanssa kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä, jotta raparperi kypsyy ja pehmenee.
Ota kattila liedeltä. Sekoita murutaikinan ainekset keskenään monitoimikoneessa. Taikinasta muodostuu isoja kokkareita.
Jaa raparperiseosta uuninkestäviin annoskulhoihin ja ripottele murutaikinaa päälle. Paista +200 °C:ssa, kunnes taikina on saanut väriä.
Tarjoile piiraat haaleana, koristele halutessasi muutamalla viipaloidulla mansikalla ja tarjoile vaniljajäätelön kera.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | raparperia |
| 1 dl | vaaleaa siirappia |
| 1 dl | light muscovado -sokeria |
Murutaikina | |
| 2 dl | kaurahiutaleita |
| 1 kpl | pussi (80 g) rouhittuja hasselpähkinöitä |
| 1 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | light muscovado -sokeria |
| 150 g | voita tai margariinia kuutioituna |
Pinnalle | |
| muutama mansikka viipaleina | |
Kuori ja kuutioi raparperit. Laita raparperikuutiot siirapin ja sokerin kanssa kattilaan. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä, jotta raparperi kypsyy ja pehmenee.
Ota kattila liedeltä. Sekoita murutaikinan ainekset keskenään monitoimikoneessa. Taikinasta muodostuu isoja kokkareita.
Jaa raparperiseosta uuninkestäviin annoskulhoihin ja ripottele murutaikinaa päälle. Paista +200 °C:ssa, kunnes taikina on saanut väriä.
Tarjoile piiraat haaleana, koristele halutessasi muutamalla viipaloidulla mansikalla ja tarjoile vaniljajäätelön kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.