Raparperipannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Raparperipannari

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Fariinisokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 rkl
Öljyä

lisäksi

1/2 l
Raparperin varsia pilkottuna
8 dl
Vettä
1/2 dl
Fariinisokeria
1 kpl
Sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Valuta pois ylimääräinen neste ja lisää raparperit sitten pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.