Raparperipannari

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kananmunaa |
| 5 dl | maitoa |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 rkl | öljyä |
| Lisäksi | |
|---|---|
| 1/2 l | raparperin varsia pilkottuna |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 dl | fariinisokeria |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
- 1.
Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Lisää raparperit pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.
Raparperipannari
arvosana4/5
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kananmunaa |
| 5 dl | maitoa |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 dl | fariinisokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 rkl | öljyä |
Lisäksi | |
| 1/2 l | raparperin varsia pilkottuna |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 dl | fariinisokeria |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
Valmistus
- 1
Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Lisää raparperit pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












