Raparperipannari

arvosana4/5

(1)arvio
6 Annosta

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkananmunaa
5 dlmaitoa
2 dlvehnäjauhoja
1/2 tlsuolaa
1 dlfariinisokeria
1 tlvaniljasokeria
1 rklöljyä

Lisäksi

1/2 lraparperin varsia pilkottuna
1 dlvettä
1/2 dlfariinisokeria
1 kplsitruunan mehu

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Lisää raparperit pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025