Rapeat jauheliha-tacokääryleet
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | vehnätortilloja (8 kpl) |
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | texmex-mausteseosta (40 g) |
| 1 dl | vettä |
| 150 g | mozzarellajuustoraastetta |
| Paistamiseen | |
|---|---|
| öljyä | |
- 1.
Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa kuutioiksi. Mausta jauheliha mausteseoksella ja sekoita joukkoon vesi ja paprikat. Levitä tortillaletut leikkuulaudalle ja jaa täyte tasaisesti letun toiselle reunalle. Lisää päälle juustoraaste. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Paista rullat rapeiksi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä useammassa erässä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Rapeat jauheliha-tacokääryleet
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | vehnätortilloja (8 kpl) |
| 400 g | naudan paistijauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | texmex-mausteseosta (40 g) |
| 1 dl | vettä |
| 150 g | mozzarellajuustoraastetta |
Paistamiseen | |
| öljyä | |
Valmistus
- 1
Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa kuutioiksi. Mausta jauheliha mausteseoksella ja sekoita joukkoon vesi ja paprikat. Levitä tortillaletut leikkuulaudalle ja jaa täyte tasaisesti letun toiselle reunalle. Lisää päälle juustoraaste. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Paista rullat rapeiksi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä useammassa erässä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























