Rapeat jauheliha-tacokääryleet | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rapeat jauheliha-tacokääryleet

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
Vehnätortilloja (8 kpl)
400 g
Naudan paistijauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Texmex-mausteseosta (40 g)
1 dl
Vettä
150 g
Mozzarellajuustoraastetta

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja leikkaa kuutioiksi. Mausta jauheliha mausteseoksella ja sekoita joukkoon vesi ja paprikat. Levitä tortillaletut leikkuulaudalle ja jaa täyte tasaisesti letun toiselle reunalle. Lisää päälle juustoraaste. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Paista rullat rapeiksi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä useammassa erässä. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.