Rapeat myslipalat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rapeat myslipalat

timer-icon15 min
Fork and knife
11 Palaa
Fork and knife
11 Palaa

Ainekset

6 dl
Marjamysliä
4 rkl
Hunajaa
4 rkl
Ruokokidesokeria
4 rkl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kaada marjamyslit leivinpaperoituun 20x30 cm:n kokoiseen uunivuokaan. Kuumenna hunaja, sokeri ja öljy kattilassa niin, että sokeri täysin sulaa. Varo kuumaa lientä. Valuta neste tasaisesti myslien päälle. Sekoita ainekset ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi. Paista 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes se saa hieman väriä.Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja pakkaa voipaperiin. Säilytä viileässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 16.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.