Lehtikaalipestobruschetat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lehtikaalipestobruschetat

Lehtikaalipestobruschetat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lehtikaali tai siitä jalostettu tummempi mustakaali taipuu myös pestoksi.

Ainekset

100 g
Mustakaalia tai lehtikaalia
1/2 dl
Pinjansiemeniä
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä

lisäksi

Leipää

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi.

Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

472

113

10,5 g

1,5 g

2,5 g

1,3 g

0,8 g

2,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Parmesaaniraastetta,

Pieni valkosipulinkynsi,

Leipää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli