
Lehtikaalipestobruschetat
Ainekset
Valmistus
Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi.
Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
113
472
10,5 g
1,5 g
2,5 g
1,3 g
0,8 g
2,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Parmesaaniraastetta,
Pieni valkosipulinkynsi,
Leipää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli