Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lehtikaalipestobruschetat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lehtikaali tai siitä jalostettu tummempi mustakaali taipuu myös pestoksi.

Ainekset

100 g
Mustakaalia tai lehtikaalia
1/2 dl
Pinjansiemeniä
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä

Lisäksi

Leipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi.

Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.10.2018
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

113

472

10,5 g

1,5 g

2,5 g

1,3 g

0,8 g

2,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 dl Parmesaaniraastetta,

Pieni valkosipulinkynsi,

Leipää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli