Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi.
Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
472
113
10,5 g
1,5 g
2,5 g
1,3 g
0,8 g
2,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Parmesaaniraastetta,
Pieni valkosipulinkynsi,
Leipää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli