Lehtikaalipestobruschetat - Yhteishyvä

Lehtikaalipestobruschetat

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Lehtikaali tai siitä jalostettu tummempi mustakaali taipuu myös pestoksi.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Mustakaalia tai lehtikaalia
1/2 dl
Pinjansiemeniä
1/2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä

LISÄKSI

Leipää

Näin teet

1

Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi.

Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g10 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa11 g42 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj472 1887
Energiaa kcal113 451

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Parmesaaniraastetta

  • Pieni valkosipulinkynsi

  • Leipää

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g10 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa11 g42 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj472 1887
Energiaa kcal113 451

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Parmesaaniraastetta

  • Pieni valkosipulinkynsi

  • Leipää

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.