Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | pkt (500 g) pinaatti-ricottatäytteisiä ravioleja |
| 1 dl | pastan keitinvettä |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | parsakaali |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | pss pinaattia |
| 1/4 tl | kuivattuja chilihiutaleita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 150 g | parmesaanijuustoa |
| puolikkaan sitruunan mehu | |
| suolaa, pippuria |
Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele kesäkurpitsa pituussuunnassa, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Lämmitä oliiviöljy laakeassa pannussa. Lisää puristetut/murskatut valkosipulinkynnet ja chilihiutaleet.
Lisää parsakaalin kukinnot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä raviolit ohjeen mukaan.
Paista, kunnes kasvikset ovat napakan kypsät. Lisää pinaatit ja anna hautua hetki. Lisää 1 dl pastan keitinvettä sekä keitetyt ja valutetut raviolit.
Purista sitruunamehua pintaan ja sekoita varovasti.
Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | pkt (500 g) pinaatti-ricottatäytteisiä ravioleja |
| 1 dl | pastan keitinvettä |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| 1 kpl | parsakaali |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | pss pinaattia |
| 1/4 tl | kuivattuja chilihiutaleita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 150 g | parmesaanijuustoa |
| puolikkaan sitruunan mehu | |
| suolaa, pippuria |
Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele kesäkurpitsa pituussuunnassa, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Lämmitä oliiviöljy laakeassa pannussa. Lisää puristetut/murskatut valkosipulinkynnet ja chilihiutaleet.
Lisää parsakaalin kukinnot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä raviolit ohjeen mukaan.
Paista, kunnes kasvikset ovat napakan kypsät. Lisää pinaatit ja anna hautua hetki. Lisää 1 dl pastan keitinvettä sekä keitetyt ja valutetut raviolit.
Purista sitruunamehua pintaan ja sekoita varovasti.
Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.