Raviolit, parsakaalia ja kesäkurpitsaa
Raviolit, parsakaalia ja kesäkurpitsaa
Yhteistyössä

Raviolit, parsakaalia ja kesäkurpitsaa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplpkt (500 g) pinaatti-ricottatäytteisiä ravioleja
1 dlpastan keitinvettä
1/2 dloliiviöljyä
1 kplparsakaali
1 kplkesäkurpitsa
1 kplpss pinaattia
1/4 tlkuivattuja chilihiutaleita
2 kplvalkosipulinkynttä
150 gparmesaanijuustoa
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele kesäkurpitsa pituussuunnassa, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

  2. 2

    Lämmitä oliiviöljy laakeassa pannussa. Lisää puristetut/murskatut valkosipulinkynnet ja chilihiutaleet.

  3. 3

    Lisää parsakaalin kukinnot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. 4

    Keitä raviolit ohjeen mukaan.

  5. 5

    Paista, kunnes kasvikset ovat napakan kypsät. Lisää pinaatit ja anna hautua hetki. Lisää 1 dl pastan keitinvettä sekä keitetyt ja valutetut raviolit.

  6. 6

    Purista sitruunamehua pintaan ja sekoita varovasti.

  7. 7

    Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025