Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raviolit, parsakaalia ja kesäkurpitsaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
pkt (500 g) pinaatti-ricottatäytteisiä ravioleja
1 dl
pastan keitinvettä
1/2 dl
oliiviöljyä
1 kpl
parsakaali
1 kpl
kesäkurpitsa
1 kpl
pss pinaattia
1/4 tl
kuivattuja chilihiutaleita
2 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
parmesaanijuustoa
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Paloittele kesäkurpitsa pituussuunnassa, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

2

Lämmitä oliiviöljy laakeassa pannussa. Lisää puristetut/murskatut valkosipulinkynnet ja chilihiutaleet.

3

Lisää parsakaalin kukinnot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla ja pippurilla.

4

Keitä raviolit ohjeen mukaan.

5

Paista, kunnes kasvikset ovat napakan kypsät. Lisää pinaatit ja anna hautua hetki. Lisää 1 dl pastan keitinvettä sekä keitetyt ja valutetut raviolit.

6

Purista sitruunamehua pintaan ja sekoita varovasti.

7

Tarjoile raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.