Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | prk ravunpyrstöjä |
| 1 dl | kevyt ranskankermaa |
| 2 rkl | silputtua tilliä |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 1 kpl | kurkku |
| 2 rkl | silputtua tilliä |
| 2 rkl | sitruunanmehua |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 2 kpl | avokadoa |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria | |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
Valuta ravunpyrstöt. Silppua tilli ja sekoita ranskankerman joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää ripaus sokeria, jos on liian hapanta. Lisää ravunpyrstöt.
Pese kurkku ja halkaise. Koverra siemenet lusikalla ja leikkaa vinottaisia viipaleita. Halkaise avokadot ja koverra, leikkaa paloiksi. Silppua tilli. Keitä kananmunat n. 8 minuuttia.
Valuta kulhon pohjalle sitruunanmehua ja öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tilli, avokadot, revitty salaatti ja kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta maut yhdistyvät.
Jaa salaatti neljälle lautaselle. Lusikoi ravunpyrstökastiketta päälle ja koristele halkaistulla kananmunalla. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | prk ravunpyrstöjä |
| 1 dl | kevyt ranskankermaa |
| 2 rkl | silputtua tilliä |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 1 kpl | kurkku |
| 2 rkl | silputtua tilliä |
| 2 rkl | sitruunanmehua |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 2 kpl | avokadoa |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria | |
Tarjoiluun: | |
Valuta ravunpyrstöt. Silppua tilli ja sekoita ranskankerman joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää ripaus sokeria, jos on liian hapanta. Lisää ravunpyrstöt.
Pese kurkku ja halkaise. Koverra siemenet lusikalla ja leikkaa vinottaisia viipaleita. Halkaise avokadot ja koverra, leikkaa paloiksi. Silppua tilli. Keitä kananmunat n. 8 minuuttia.
Valuta kulhon pohjalle sitruunanmehua ja öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tilli, avokadot, revitty salaatti ja kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta maut yhdistyvät.
Jaa salaatti neljälle lautaselle. Lusikoi ravunpyrstökastiketta päälle ja koristele halkaistulla kananmunalla. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.