Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ravunpyrstösalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
prk ravunpyrstöjä
1 dl
kevyt ranskankermaa
2 rkl
silputtua tilliä
1 rkl
sitruunanmehua
2 kpl
ruukkua salaattia
1 kpl
kurkku
2 rkl
silputtua tilliä
2 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
avokadoa
2 kpl
keitettyä kananmunaa
ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria

Tarjoiluun:

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Valuta ravunpyrstöt. Silppua tilli ja sekoita ranskankerman joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää ripaus sokeria, jos on liian hapanta. Lisää ravunpyrstöt.

2

Pese kurkku ja halkaise. Koverra siemenet lusikalla ja leikkaa vinottaisia viipaleita. Halkaise avokadot ja koverra, leikkaa paloiksi. Silppua tilli. Keitä kananmunat n. 8 minuuttia.

3

Valuta kulhon pohjalle sitruunanmehua ja öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tilli, avokadot, revitty salaatti ja kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta maut yhdistyvät.

4

Jaa salaatti neljälle lautaselle. Lusikoi ravunpyrstökastiketta päälle ja koristele halkaistulla kananmunalla. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 7.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.