Ravunpyrstösalaatti
Ravunpyrstösalaatti
Yhteistyössä

Ravunpyrstösalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplprk ravunpyrstöjä
1 dlkevyt ranskankermaa
2 rklsilputtua tilliä
1 rklsitruunanmehua
2 kplruukkua salaattia
1 kplkurkku
2 rklsilputtua tilliä
2 rklsitruunanmehua
1 rkloliiviöljyä
2 kplavokadoa
2 kplkeitettyä kananmunaa
ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria

Tarjoiluun:

Valmistus

  1. 1

    Valuta ravunpyrstöt. Silppua tilli ja sekoita ranskankerman joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää ripaus sokeria, jos on liian hapanta. Lisää ravunpyrstöt.

  2. 2

    Pese kurkku ja halkaise. Koverra siemenet lusikalla ja leikkaa vinottaisia viipaleita. Halkaise avokadot ja koverra, leikkaa paloiksi. Silppua tilli. Keitä kananmunat n. 8 minuuttia.

  3. 3

    Valuta kulhon pohjalle sitruunanmehua ja öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tilli, avokadot, revitty salaatti ja kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään, jotta maut yhdistyvät.

  4. 4

    Jaa salaatti neljälle lautaselle. Lusikoi ravunpyrstökastiketta päälle ja koristele halkaistulla kananmunalla. Tarjoile saaristolaisleivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025