Sekoita majoneesi, ranskankerma ja ketsuppi keskenään. Mausta viinietikalla, tabascolla, murskatulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen makujen tekeytyä jonkin aikaa ennen tarjoamista. Tarjoa kastike kala- ja äyriäissalaattien kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
230
964
23,5 g
4,3 g
4,0 g
4,0 g
0,3 g
1,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tippaa tabascoa,
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli