Riisibrulee - Yhteishyvä

Riisibrulee

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 300 g) valmista riisipuuroa
1 dl
Kuohukermaa
1/4 kpl
(à 0,5 g) sahramia
3/4 dl
Tomusokeria
Voiteluun margariinia
Pinnalle fariinisokeria

Näin teet

1

Kiehauta kattilassa kerma ja sahrami. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon riisipuuro. Mausta seos tomusokerilla.Jaa seos voideltuihin annosuunivuokiin. Ripottele annosten pinnalle kerros fariinisokeria. Paahda vuokia 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 5–10 minuuttia, kunnes sokeri sulaa ja karamellisoituu.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 24.7.2018
Jaa Somessa