Riisibrulee
6 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 2 kpl | (à 300 g) valmista riisipuuroa |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1/4 kpl | (à 0,5 g) sahramia |
| 3/4 dl | tomusokeria |
| voiteluun margariinia | |
| pinnalle fariinisokeria |
- 1.
Kiehauta kattilassa kerma ja sahrami. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon riisipuuro. Mausta seos tomusokerilla.Jaa seos voideltuihin annosuunivuokiin. Ripottele annosten pinnalle kerros fariinisokeria. Paahda vuokia 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 5–10 minuuttia, kunnes sokeri sulaa ja karamellisoituu.
Riisibrulee
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | (à 300 g) valmista riisipuuroa |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1/4 kpl | (à 0,5 g) sahramia |
| 3/4 dl | tomusokeria |
| voiteluun margariinia | |
| pinnalle fariinisokeria |
Valmistus
- 1
Kiehauta kattilassa kerma ja sahrami. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon riisipuuro. Mausta seos tomusokerilla.Jaa seos voideltuihin annosuunivuokiin. Ripottele annosten pinnalle kerros fariinisokeria. Paahda vuokia 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 5–10 minuuttia, kunnes sokeri sulaa ja karamellisoituu.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
24.7.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























