Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisibrulee

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 300 g) valmista riisipuuroa
1 dl
Kuohukermaa
1/4 kpl
(à 0,5 g) sahramia
3/4 dl
Tomusokeria
Voiteluun margariinia
Pinnalle fariinisokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa kerma ja sahrami. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon riisipuuro. Mausta seos tomusokerilla.Jaa seos voideltuihin annosuunivuokiin. Ripottele annosten pinnalle kerros fariinisokeria. Paahda vuokia 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 5–10 minuuttia, kunnes sokeri sulaa ja karamellisoituu.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.