Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(à 300 g) valmista riisipuuroa
1 dlkuohukermaa
1/4 kpl(à 0,5 g) sahramia
3/4 dltomusokeria
voiteluun margariinia
pinnalle fariinisokeria

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta kattilassa kerma ja sahrami. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon riisipuuro. Mausta seos tomusokerilla.Jaa seos voideltuihin annosuunivuokiin. Ripottele annosten pinnalle kerros fariinisokeria. Paahda vuokia 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla 5–10 minuuttia, kunnes sokeri sulaa ja karamellisoituu.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
24.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä