Riisipaperirullat
Riisipaperirullat
Yhteistyössä

Riisipaperirullat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Kastike:

3/4 dlfariinisokeria
1 1/4 dlkuumaa vettä
1/2 dlkalakastiketta
3 rklriisiviinietikkaa
1 rklsitruunanmehua
1 kpllimen mehu
1 kplpunainen, tuore chili hienonnettuna
1 kplvalkosipulin kynttä, raastettuna
riisipaperi
riisivermisellinuudeli (laitetaan jokaiseen rullaan)
lohiviipale + avokado + paahdetut seesaminsiemenet + korianteri + krassi + minttu
katkarapu + avokado + mango + minttu + krassi
tofusiivu (sivele misotahnalla) + porkkanasuikale + salaattisipulisuikale + suolattu maapähkinä
ylikypsä ankankoipi + suikaloitu omena + suikaloitu kurkku + balsamicoherkkusienet ( 5 viipaloitua herkkusientä + 1 rkl balsamicoa) + cashewpähkinä
ankan rintafilee + inkiväärisieni + suikaloitu omena + herneenverso + suolattu maapähkinä

Valmistus

  1. 1

    Rullia varten varaa laakeaan astiaan lämmintä vettä ja levitä pöydälle kasteltu keittiöpyyhe

  2. 2

    Kastele riisipaperi arkki kerrallaan pehmeäksi vesiastiassa ja silota se märän pyyhkeen päälle.

  3. 3

    Aseta pääraaka-aine alimmaksi ja lisukkeet päälle.

  4. 4

    Taita ensin ympyrän reunat keskelle ja rullaa sitten tiukaksi rullaksi.

  5. 5

    Rullia ei voi latoa päällekkäin koska ne tarttuvat toisiinsa. Kokeile hiukan kosteaa leivinpaperia rullien väliin, jos et tarjoile heti.

  6. 6

    Sekoita kuuma vesi ja sokeri kunnes sokeri on liuennut.

  7. 7

    Lisää loput aineksista sokeriveden joukkoon ja anna jäähtyä jääkaapissa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä