Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Riisipaperirullat

Riisipaperirullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

Kastike:

3/4 dl
fariinisokeria
1 1/4 dl
kuumaa vettä
1/2 dl
kalakastiketta
3 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
sitruunanmehua
1 kpl
limen mehu
1 kpl
punainen, tuore chili hienonnettuna
1 kpl
valkosipulin kynttä, raastettuna
riisipaperi
riisivermisellinuudeli (laitetaan jokaiseen rullaan)
lohiviipale + avokado + paahdetut seesaminsiemenet + korianteri + krassi + minttu
katkarapu + avokado + mango + minttu + krassi
tofusiivu (sivele misotahnalla) + porkkanasuikale + salaattisipulisuikale + suolattu maapähkinä
ylikypsä ankankoipi + suikaloitu omena + suikaloitu kurkku + balsamicoherkkusienet ( 5 viipaloitua herkkusientä + 1 rkl balsamicoa) + cashewpähkinä
ankan rintafilee + inkiväärisieni + suikaloitu omena + herneenverso + suolattu maapähkinä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Rullia varten varaa laakeaan astiaan lämmintä vettä ja levitä pöydälle kasteltu keittiöpyyhe

2

Kastele riisipaperi arkki kerrallaan pehmeäksi vesiastiassa ja silota se märän pyyhkeen päälle.

3

Aseta pääraaka-aine alimmaksi ja lisukkeet päälle.

4

Taita ensin ympyrän reunat keskelle ja rullaa sitten tiukaksi rullaksi.

5

Rullia ei voi latoa päällekkäin koska ne tarttuvat toisiinsa. Kokeile hiukan kosteaa leivinpaperia rullien väliin, jos et tarjoile heti.

6

Sekoita kuuma vesi ja sokeri kunnes sokeri on liuennut.

7

Lisää loput aineksista sokeriveden joukkoon ja anna jäähtyä jääkaapissa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.