Riistakiusaus
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Kuumenna rasva pannulla ja lisää jäinen liha. Kääntele lihapalaa pannulla ja irrota viipale kerrallaan. Anna ruskistua. Mausta suolalla ja pippurilla.Levitä voideltuun, laakeaan uunivuokaan puoli pussillista perunasuikaleita. Levitä perunoiden päälle liha. Kaada päälle juurekset ja levitä päälle loput perunat.Sekoita kerma ja smetana. Kaada seos vuokaan.Kypsennä kiusausta 225-asteisen uunin alatasolla 30 minuuttia. Laske lämpöä 200-asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia. Anna vetäytyä foliolla peitettynä noin 20 minuuttia ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.