Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riistakiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(240 g) saksanhirvikäristystä (pakaste)
1 rkl
Juoksevaa margariinia
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 kpl
(1 kg) pakasteperunasuikaleita
1 kpl
(180 g) pakastesuikalejuureksia
2 dl
Ruokakermaa
150 g
Smetanaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna rasva pannulla ja lisää jäinen liha. Kääntele lihapalaa pannulla ja irrota viipale kerrallaan. Anna ruskistua. Mausta suolalla ja pippurilla.Levitä voideltuun, laakeaan uunivuokaan puoli pussillista perunasuikaleita. Levitä perunoiden päälle liha. Kaada päälle juurekset ja levitä päälle loput perunat.Sekoita kerma ja smetana. Kaada seos vuokaan.Kypsennä kiusausta 225-asteisen uunin alatasolla 30 minuuttia. Laske lämpöä 200-asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia. Anna vetäytyä foliolla peitettynä noin 20 minuuttia ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.