Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rinkelileivos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tuorejuustolla ja hedelmillä täytetty rinkeli on aamiaisen tai kahvipöydän juhlava kruunu.

Ainekset

2 kpl
Rinkeliä
1/2 kpl
(à 200 g) vanilja- tai appelsiinituorejuustoa
1/2 kpl
Mangoa
1 kpl
Kiivi
1 1/2 dl
Pakastemarjoja (esim. mustikoita ja mansikoita)
10 kpl
Mintunlehteä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise rinkelit. Levitä tuorejuustoa leikkauspinnoille.

2 kpl
Rinkeliä
1/2 kpl
(à 200 g) vanilja- tai appelsiinituorejuustoa
2

Kuori ja paloittele mango ja kiivi. Laita hedelmäpaloja ja marjoja rinkeleille. Koristele mintunlehdillä. Tarjoa heti.

1/2 kpl
Mangoa
1 kpl
Kiivi
1 1/2 dl
Pakastemarjoja (esim. mustikoita ja mansikoita)
10 kpl
Mintunlehteä
3

Vinkki: Vaihtele marjoja ja hedelmiä makusi mukaan. Kokeile myös erimakuisia tuorejuustoja.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Mikko Hannula
Julkaistu: 20.3.2018
|
Muokattu: 28.11.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

95

396

2,3 g

0,8 g

14,0 g

8,5 g

3,3 g

1,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mintunlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli