Rosolliannoskupit | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rosolliannoskupit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoa keitettyä perunaa
4 kpl
Etikkapunajuurta
2 kpl
Isoa keitettyä porkkanaa
1 kpl
Herkkukurkku
2 kpl
Hapanta omenaa
Pienen purjon vihreä osa tai pieni sipuli
Ripaus suolaa
Ripaus rouhittua mustapippuria

kastike

2 dl
Kuohukermaa
Ripaus sokeria
Ripaus suolaa
Ripaus valkopippuria
(tilkka punajuurilientä värjäämiseen)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja pese kasvikset tarvittaessa ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi omiksi ryhmikseen. Asettele kasviskuutiot annosastioihin raidoiksi. Ripottele päälle hiukan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sekaan loput aineista. Tarjoa kastike erikseen salaattiannosten seurana.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.