Rosolliannoskupit
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | isoa keitettyä perunaa |
| 4 kpl | etikkapunajuurta |
| 2 kpl | isoa keitettyä porkkanaa |
| 1 kpl | herkkukurkku |
| 2 kpl | hapanta omenaa |
| pienen purjon vihreä osa tai pieni sipuli | |
| ripaus suolaa | |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
| Kastike | |
|---|---|
| 2 dl | kuohukermaa |
| ripaus sokeria | |
| ripaus suolaa | |
| ripaus valkopippuria | |
| (tilkka punajuurilientä värjäämiseen) | |
- 1.
Kuori ja pese kasvikset tarvittaessa ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi omiksi ryhmikseen. Asettele kasviskuutiot annosastioihin raidoiksi. Ripottele päälle hiukan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sekaan loput aineista. Tarjoa kastike erikseen salaattiannosten seurana.
Rosolliannoskupit
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | isoa keitettyä perunaa |
| 4 kpl | etikkapunajuurta |
| 2 kpl | isoa keitettyä porkkanaa |
| 1 kpl | herkkukurkku |
| 2 kpl | hapanta omenaa |
| pienen purjon vihreä osa tai pieni sipuli | |
| ripaus suolaa | |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
Kastike | |
| 2 dl | kuohukermaa |
| ripaus sokeria | |
| ripaus suolaa | |
| ripaus valkopippuria | |
| (tilkka punajuurilientä värjäämiseen) | |
Valmistus
- 1
Kuori ja pese kasvikset tarvittaessa ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi omiksi ryhmikseen. Asettele kasviskuutiot annosastioihin raidoiksi. Ripottele päälle hiukan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sekaan loput aineista. Tarjoa kastike erikseen salaattiannosten seurana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 3.10.2025





























