Rosolliannoskupit

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplisoa keitettyä perunaa
4 kpletikkapunajuurta
2 kplisoa keitettyä porkkanaa
1 kplherkkukurkku
2 kplhapanta omenaa
pienen purjon vihreä osa tai pieni sipuli
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Kastike

2 dlkuohukermaa
ripaus sokeria
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria
(tilkka punajuurilientä värjäämiseen)

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja pese kasvikset tarvittaessa ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi omiksi ryhmikseen. Asettele kasviskuutiot annosastioihin raidoiksi. Ripottele päälle hiukan suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sekaan loput aineista. Tarjoa kastike erikseen salaattiannosten seurana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 3.10.2025

Samankaltaisia reseptejä