Ruis-jauhelihapasteijat - Yhteishyvä

Ruis-jauhelihapasteijat

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(400 g) ruisperunataikinaa

TÄYTE:

250 g
Nauta-sikajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Pieni punainen paprika
2 tl
Pizzamaustetta
100 g
Tacomaustettua tuorejuustoa

VOITELUUN:

1 kpl
Kananmuna

Näin teet

1

Valmista täyte. Paahda jauheliha pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja pilko pieniksi. Lisää ne jauhelihaseokseen pizzamausteen ja tuorejuuston kanssa. Sekoita täyte tasaiseksi. Kauli sulanut pakastetaikina noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Paina levystä pyöreällä muotilla halkaisijaltaan noin 12 senttiä olevia ympyröitä. Jaa täyte tasaisesti taikinalevyjen toiseen reunaan. Taita toinen puoli täytteen päälle ja nipistä reunat sormilla yhteen. Voitele pasteijat munalla ja paista 225-astiessa uunissa 10–12 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa