Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruis-jauhelihapasteijat

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 g) ruisperunataikinaa

Täyte:

250 g
Nauta-sikajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Pieni punainen paprika
2 tl
Pizzamaustetta
100 g
Tacomaustettua tuorejuustoa

Voiteluun:

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista täyte. Paahda jauheliha pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja pilko pieniksi. Lisää ne jauhelihaseokseen pizzamausteen ja tuorejuuston kanssa. Sekoita täyte tasaiseksi. Kauli sulanut pakastetaikina noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Paina levystä pyöreällä muotilla halkaisijaltaan noin 12 senttiä olevia ympyröitä. Jaa täyte tasaisesti taikinalevyjen toiseen reunaan. Taita toinen puoli täytteen päälle ja nipistä reunat sormilla yhteen. Voitele pasteijat munalla ja paista 225-astiessa uunissa 10–12 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.