Ruis-jauhelihapasteijat

Arvostele resepti
12 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) ruisperunataikinaa

Täyte:

250 gnauta-sikajauhelihaa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 kplpieni punainen paprika
2 tlpizzamaustetta
100 gtacomaustettua tuorejuustoa

Voiteluun:

1 kplkananmuna

Valmistus

  1. 1

    Valmista täyte. Paahda jauheliha pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja pilko pieniksi. Lisää ne jauhelihaseokseen pizzamausteen ja tuorejuuston kanssa. Sekoita täyte tasaiseksi. Kauli sulanut pakastetaikina noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Paina levystä pyöreällä muotilla halkaisijaltaan noin 12 senttiä olevia ympyröitä. Jaa täyte tasaisesti taikinalevyjen toiseen reunaan. Taita toinen puoli täytteen päälle ja nipistä reunat sormilla yhteen. Voitele pasteijat munalla ja paista 225-astiessa uunissa 10–12 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025