Ruis-ruusunmarjasämpylät
Ainekset
Valmistus
Lämmitä neste kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva. Lisää suola ja ruusunmarjasose. Alusta ruis- ja vehnäjauhot taikinaan vähitellen vaivaten. Lisää margariini lopuksi taikinaan. Anna kohota lämpimässä paikassa, peitettynä, kaksinkertaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja leivo se kahdeksi tangoksi. Leikkaa tangot paloiksi ja pyöritä paloista sämpylöitä. Anna kohota peitettynä noin 20 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele kohonneet sämpylät ja kypsennä uunissa noin 10 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.