Ruisleivitetty punakampelafilee - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruisleivitetty punakampelafilee

Ruisleivitetty punakampelafilee
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Pakastettu punakampelafilee on erinomainen arkiruoka, jonka voi tarjoilla vaikka keitettyjen perunoiden kera. Lisukkeeksi riittävät paistetut sipulirenkaat ja kaprismarjat.
Jaa Somessa

Ainekset

900 g
kampelafileitä
1 dl
karkeaa ruisjauhoa
2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2 kpl
keltasipulia
1 rkl
voita
2 rkl
kaprismarjoja
1/2 dl
rypsiöljyä
Tilliä koristeeksi
lisäkkeeksi keitettyjä perunoita

Näin teet

1

Kuivaa fileet. Sekoita ruisjauhoon suola ja pippuri, kääntele fileet jauhoseoksessa.

900 g
kampelafileitä
1 dl
karkeaa ruisjauhoa
2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2

Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sulata 1 rkl voita paistinpannulla ruskistamatta ja kuullota sipulirenkaita 34 minuuttia, lisää joukkoon kaprismarjat. Nosta sipulit ja kaprikset pannulta.

2 kpl
keltasipulia
1 rkl
voita
2 rkl
kaprismarjoja
3

Kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmöllä. Paista fileitä hitaasti noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Kun olet nostanut kalat pannusta, laita ne talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy. Nosta fileet ja sipulirenkaat lautasille ja koristele tillitupsulla. Tarjoile ruisleivitetyt punakampelafileet vastakeitettyjen perunoiden kera.

1/2 dl
rypsiöljyä
Tilliä koristeeksi
lisäkkeeksi keitettyjä perunoita
Kuvat
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 5.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g38 g
Proteiinia35 g141 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1465 5858
Energiaa kcal350 1400

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl kaprismarjoja

  • Tilliä koristeeksi

  • lisäkkeeksi keitettyjä perunoita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g38 g
Proteiinia35 g141 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1465 5858
Energiaa kcal350 1400

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl kaprismarjoja

  • Tilliä koristeeksi

  • lisäkkeeksi keitettyjä perunoita

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.