
Ruisleivitetty punakampelafilee


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Kuivaa fileet. Sekoita ruisjauhoon suola ja pippuri, kääntele fileet jauhoseoksessa.
Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sulata 1 rkl voita paistinpannulla ruskistamatta ja kuullota sipulirenkaita 34 minuuttia, lisää joukkoon kaprismarjat. Nosta sipulit ja kaprikset pannulta.
Kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmöllä. Paista fileitä hitaasti noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Kun olet nostanut kalat pannusta, laita ne talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy. Nosta fileet ja sipulirenkaat lautasille ja koristele tillitupsulla. Tarjoile ruisleivitetyt punakampelafileet vastakeitettyjen perunoiden kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
356
1488
18,3 g
3,3 g
10,5 g
1,3 g
2,8 g
35,5 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl kaprismarjoja,
Tilliä koristeeksi,
lisäkkeeksi keitettyjä perunoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli