Rukiinen poropiirakka
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja kauli ja painele se voidellun 26-28-senttisen piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin alatasossa 10 minuuttia.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna poron kylmäsavupaisti. Kuullota sipuli öljyssä, lisää lopuksi hienonnettu liha ja siirrä pois levyltä. Hienonna persilja, lisää se ja loput ainekset poro-sipuliseokseen. Kaada täyte pohjan päälle.
Sekoita kermaviili, kerma, munat, juustoraaste ja pippuri. Kaada seos täytteen päälle. Paista uunin alatasolla noin 25 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.