Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Runebergin tortut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
kananmunaa
3 dl
sokeria
2 dl
kermaa
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
mantelirouhetta
200 g
sulatettua voita
4 dl
korppujauhoja
4 dl
vehnäjauhoja
(punssia kostutukseen)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää kerma ja jäähtynyt voisula munavaahtoon ja sen jälkeen kuivat ainekset.

2

Jaa taikina pieniin voideltuihin vuokiin  (20-24 kpl ) ja paista 200 asteessa n. 12 min.

3

Kostuta halutessasi vielä lämpimät tortut punssilla.

4

Jäähtyneet tortut koristellaan valkoisella sokerikuorrutuksella ja vadelmahillolla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.