Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | sokeria |
| 2 dl | kermaa |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | mantelirouhetta |
| 200 g | sulatettua voita |
| 4 dl | korppujauhoja |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| (punssia kostutukseen) |
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää kerma ja jäähtynyt voisula munavaahtoon ja sen jälkeen kuivat ainekset.
Jaa taikina pieniin voideltuihin vuokiin (20-24 kpl ) ja paista 200 asteessa n. 12 min.
Kostuta halutessasi vielä lämpimät tortut punssilla.
Jäähtyneet tortut koristellaan valkoisella sokerikuorrutuksella ja vadelmahillolla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | sokeria |
| 2 dl | kermaa |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | mantelirouhetta |
| 200 g | sulatettua voita |
| 4 dl | korppujauhoja |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| (punssia kostutukseen) |
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää kerma ja jäähtynyt voisula munavaahtoon ja sen jälkeen kuivat ainekset.
Jaa taikina pieniin voideltuihin vuokiin (20-24 kpl ) ja paista 200 asteessa n. 12 min.
Kostuta halutessasi vielä lämpimät tortut punssilla.
Jäähtyneet tortut koristellaan valkoisella sokerikuorrutuksella ja vadelmahillolla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.