Runebergin tortut
Runebergin tortut
Yhteistyössä

Runebergin tortut

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkananmunaa
3 dlsokeria
2 dlkermaa
2 tlleivinjauhetta
1 dlmantelirouhetta
200 gsulatettua voita
4 dlkorppujauhoja
4 dlvehnäjauhoja
(punssia kostutukseen)

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää kerma ja jäähtynyt voisula munavaahtoon ja sen jälkeen kuivat ainekset.

  2. 2

    Jaa taikina pieniin voideltuihin vuokiin  (20-24 kpl ) ja paista 200 asteessa n. 12 min.

  3. 3

    Kostuta halutessasi vielä lämpimät tortut punssilla.

  4. 4

    Jäähtyneet tortut koristellaan valkoisella sokerikuorrutuksella ja vadelmahillolla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä