Runeberginpiirakka

Nappaa talteen!
Kokeile runebergintorttuja uudessa muodossa, piirakassa!
| 200 g | margariinia |
| 2 1/2 dl | sokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (80 g) mantelijauhetta |
| 2 dl | murskattuja piparkakkuja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 kpl | (200 g) kermaviiliä |
| Pinnalle | |
|---|---|
| 2 dl | vadelmahilloa |
| vaaleanpunaista sokerikuorritetta | |
- 1.
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa ja lisää taikinaan. Sekoita joukkoon kermaviili. Aseta leivinpaperi noin 25 x 30 sentin kokoiselle uunipellille. Levitä taikina vuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Leikkaa piirakka annospaloiksi. Nosta palan keskelle nokare hilloa. Kehystä hillo sokerikuorrutteella.
Runeberginpiirakka
arvosana3/5
Kokeile runebergintorttuja uudessa muodossa, piirakassa!
Ainekset (15 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | margariinia |
| 2 1/2 dl | sokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | vehnäjauhoja |
| 1 kpl | (80 g) mantelijauhetta |
| 2 dl | murskattuja piparkakkuja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 kpl | (200 g) kermaviiliä |
Pinnalle | |
| 2 dl | vadelmahilloa |
| vaaleanpunaista sokerikuorritetta | |
Valmistus
- 1
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa ja lisää taikinaan. Sekoita joukkoon kermaviili. Aseta leivinpaperi noin 25 x 30 sentin kokoiselle uunipellille. Levitä taikina vuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Leikkaa piirakka annospaloiksi. Nosta palan keskelle nokare hilloa. Kehystä hillo sokerikuorrutteella.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























