Ruohosipulimunahyydykettä ja savukalaa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruohosipulimunahyydykettä ja savukalaa

Ruohosipulimunahyydykettä ja savukalaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 1/2 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta ruohosipulia
200 g
Savukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
Rasvaa paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta maito ja anna jäähtyä. Voitele korkealaitainen pitkä uunivuoka ja täytä toinen isompi vuoka puolilleen lämpimällä vedellä. Vatkaa munat kulhossa kevyesti sekaisin ja lisää suola sekä ruohosipulisilppu. Kaada seos pienempään vuokaan ja nosta vuoka isomman vuoan sisään. Paista hyydykettä vesihauteessa 175 asteessa noin 30–40 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Tarjoa lämpimänä savukalan kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
Muokattu: 4.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.