Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruohosipulimunahyydykettä ja savukalaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 1/2 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta ruohosipulia
200 g
Savukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
Rasvaa paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta maito ja anna jäähtyä. Voitele korkealaitainen pitkä uunivuoka ja täytä toinen isompi vuoka puolilleen lämpimällä vedellä. Vatkaa munat kulhossa kevyesti sekaisin ja lisää suola sekä ruohosipulisilppu. Kaada seos pienempään vuokaan ja nosta vuoka isomman vuoan sisään. Paista hyydykettä vesihauteessa 175 asteessa noin 30–40 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Tarjoa lämpimänä savukalan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.