Ruohosipulimunahyydykettä ja savukalaa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 1/2 dlmaitoa
4 kplmunaa
1/2 tlsuolaa
1/2 dlsilputtua tuoretta ruohosipulia
200 gsavukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
rasvaa paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta maito ja anna jäähtyä. Voitele korkealaitainen pitkä uunivuoka ja täytä toinen isompi vuoka puolilleen lämpimällä vedellä. Vatkaa munat kulhossa kevyesti sekaisin ja lisää suola sekä ruohosipulisilppu. Kaada seos pienempään vuokaan ja nosta vuoka isomman vuoan sisään. Paista hyydykettä vesihauteessa 175 asteessa noin 30–40 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt. Tarjoa lämpimänä savukalan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025