Ruokaisa lohisalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) savukirjolohifileetä
3 kplkeitettyä perunaa
1 kplpunasipuli
1 kpl(200 g) kirsikkatomaatteja
1 kplruukku rucolaa
2 - 3 rklvalmista salaattikastiketta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele lohipala. Viipaloi (kuoritut) perunat. Kuori ja viipaloi sipuli. Halkaise tomaatit. Revi rucolasalaatti tarjoiluvadille. Asettele päälle perunat, sipulit, tomaatit ja lohipalat. Valuta päälle kastike.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025