Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruokaisa papupastasalaatti "in a Jar"

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Fettucine -soijapapupastaa
200 g
paistovalmiita yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä
5 rkl
avokadoöljyä
4 rkl
sitruunamehua
1 tl
hunajaa
10 kpl
kirsikkatomaattia
1 kpl
avokado
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
1 kpl
ruukku salaattia (revittynä)
100 g
Rians-vuohenjuustokuutioita, valkosipuli & yrtti
suolaa, pippuria
puolikas kurkku
puolikas sitruuna
kourallinen pinaattia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Katkaise papupastat puoliksi. Keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta kuivaksi ja anna jäähtyä.

2

Paista broilerin sisäfileet kypsiksi. Leikkaa annospaloiksi.

3

Lusikoi purkin pohjalle avokadoöljy, sitruunamehu, hunaja, suola ja pippuri. Kaada papupasta marinoitumaan.

4

Lisää salaatin muut ainekset kerroksittain, salaatti viimeiseksi. Sulje kansi tiiviisti.

5

Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua kääntelemällä purkkia muutaman kerran ylösalaisin. kaada kulhoon.

Purkissa salaatti on kätevä ottaa mukaan esim. piknikille.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.