Ruotsalainen etikkalohi - Yhteishyvä

Ruotsalainen etikkalohi

???
Annokset
6
Valmista lohifileestä ja kasviksista ruotsalaistyyppinen kalalisäke. Anna lohen maustua jääkaapissa yön yli ja tarjoa lisäksi piparjuurimajoneesia.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Lohifileetä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Punasipuli
4 kpl
Mauste- ja valkopippuria
1 kpl
Laakerinlehti
3 dl
Vettä
1/2 dl
Väkiviinaetikkaa
1 rkl
Suolaa
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Ruukku tilliä

LISÄKSI

1 dl
Majoneesia
Piparjuuritahnaa

Näin teet

1

Mittaa vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet kattilaan. Lisää paloiteltu porkkana ja suikaloitu sipuli. Keitä hiljalleen pari minuuttia. Leikkaa lohi kuutioiksi. Lisää palat liemeen ja kuumenna, mutta älä keitä. Anna lohen maustua liemessä jääkaapissa seuraavan päivään. Pane lohipalat tarjoilukulhoon ja silppua päälle tilliä. Tarjoa lisänä piparjuurella maustettua majoneesia.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g46 g
Proteiinia10 g57 g
Rasvaa20 g118 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1035 6207
Energiaa kcal247 1483

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Mauste- ja valkopippuria

  • Laakerinlehti

  • 3 dl Vettä

  • 1 rkl Suolaa

  • Piparjuuritahnaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g46 g
Proteiinia10 g57 g
Rasvaa20 g118 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1035 6207
Energiaa kcal247 1483

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Mauste- ja valkopippuria

  • Laakerinlehti

  • 3 dl Vettä

  • 1 rkl Suolaa

  • Piparjuuritahnaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.