Ruotsalainen etikkalohi
Ainekset
Valmistus
Mittaa vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet kattilaan. Lisää paloiteltu porkkana ja suikaloitu sipuli. Keitä hiljalleen pari minuuttia. Leikkaa lohi kuutioiksi. Lisää palat liemeen ja kuumenna, mutta älä keitä. Anna lohen maustua liemessä jääkaapissa seuraavan päivään. Pane lohipalat tarjoilukulhoon ja silppua päälle tilliä. Tarjoa lisänä piparjuurella maustettua majoneesia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1052
19,7 g
2,2 g
8,2 g
8,0 g
1,0 g
9,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mauste- ja valkopippuria,
Laakerinlehti,
3 dl Vettä,
1 rkl Suolaa,
Piparjuuritahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli