Rusinakeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rusinakeksit

Fork and knife
50 Kappaletta
Fork and knife
50 Kappaletta

Ainekset

200 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
4 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Rusinoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita kuivat aineet ja rusinat ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan levätä 15 minuuttia viileässä. Leivo taikinasta jauhotetulla leivinpöydällä kaksi tankoa ja leikkaa paloiksi. Pyörittele palat käsien välissä palloiksi ja nosta kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Paina jokaiseen palloon haarukalla pintaan kuvio. Voit kastella haarukkaa välillä jauhoissa, ettei taikina tartu siihen. Paista pikkuleipiä 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 5.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.