Rusinakeksit

Arvostele resepti
50 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 gmargariinia
2 dlsokeria
1 kplkananmuna
4 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
2 dlrusinoita

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita kuivat aineet ja rusinat ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan levätä 15 minuuttia viileässä. Leivo taikinasta jauhotetulla leivinpöydällä kaksi tankoa ja leikkaa paloiksi. Pyörittele palat käsien välissä palloiksi ja nosta kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille. Paina jokaiseen palloon haarukalla pintaan kuvio. Voit kastella haarukkaa välillä jauhoissa, ettei taikina tartu siihen. Paista pikkuleipiä 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä