Sakea jauheliha-currykeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan jauhelihaa
1 kpliso sipuli
1 kplhapan omena
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
4 kplperunaa
1 rklcurrya
8 dlvettä
3 rklvasikanfondia
1 kpltomaattisosetta (70 g)
1 kpltomaattimurskaa (400 g)

Koristeeksi

persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Paahda jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynsi ja omena. Lisää ne öljyn ja curryn kanssa jauhelihan joukkoon ja kääntele, kunnes sipulit ja omena hieman pehmenevät. Kuori ja paloittele perunat. Keitä vesi kattilassa ja lisää joukkoon fondi, tomaattisose ja -murska sekä perunakuutiot ja jauhelihaseos. Anna keiton kiehua noin 10 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025