Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sakea jauheliha-currykeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
1 kpl
Iso sipuli
1 kpl
Hapan omena
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
4 kpl
Perunaa
1 rkl
Currya
8 dl
Vettä
3 rkl
Vasikanfondia
1 kpl
Tomaattisosetta (70 g)
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)

Koristeeksi

Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynsi ja omena. Lisää ne öljyn ja curryn kanssa jauhelihan joukkoon ja kääntele, kunnes sipulit ja omena hieman pehmenevät. Kuori ja paloittele perunat. Keitä vesi kattilassa ja lisää joukkoon fondi, tomaattisose ja -murska sekä perunakuutiot ja jauhelihaseos. Anna keiton kiehua noin 10 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 11.5.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.