Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sakea jauheliha-kaalikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pavut tuovat ruokaisuutta jauhelihakeittoon. Jauheliha-kaalikeitto lämmittää mukavasti!

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
400 g
Kaalia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
14 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(420 / 210 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Soijakastiketta

Pinnalle

Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää pannulle sipulit ja anna pehmentyä. Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon kaalit, jauheliha ja mausteet. Anna kiehua 30 minuuttia. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen ja soijakastike. Keitä vielä muutama minuutti. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

350

1465

26,8 g

10,0 g

6,3 g

4,8 g

2,5 g

19,8 g

3,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

14 dl Vettä,

Laakerinlehti,

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

3 rkl Tomaattisosetta,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli