Sakea jauheliha-kaalikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sakea jauheliha-kaalikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pavut tuovat ruokaisuutta jauhelihakeittoon. Jauheliha-kaalikeitto lämmittää mukavasti!

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
400 g
Kaalia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
14 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(420 / 210 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Soijakastiketta

pinnalle

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää pannulle sipulit ja anna pehmentyä. Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon kaalit, jauheliha ja mausteet. Anna kiehua 30 minuuttia. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen ja soijakastike. Keitä vielä muutama minuutti. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1465

350

26,8 g

10,0 g

6,3 g

4,8 g

2,5 g

19,8 g

3,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

14 dl Vettä,

Laakerinlehti,

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

3 rkl Tomaattisosetta,

Persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli