Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salami-jauhelihapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Salamia ohuina viipaleina
1 kpl
Sipuli
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Pakastepapuja (200 g)
1 tl
Kuivattua oreganoa
Rouhittua mustapippuria
200 g
Ranskankermaa

Lisäksi

500 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Suikaloi salami. Kuori ja silppua sipuli. Paista salamisuikaleita pannussa omassa rasvassaan, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli ja kuullota, kunnes sipuli pehmenee.

Lisää jauheliha ja ruskista se pannussa salamin ja sipulin kanssa. Lisää jäiset pakastepavut ja mausta oreganolla ja pippurilla. Lisää ranskankerma. Hauduta kannen alla noin viitisen minuuttia, kunnes jauheliha kypsyy ja pavut pehmenevät.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja yhdistä jauheliha-salamiseokseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 31.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

774

3238

31,5 g

12,5 g

84,0 g

1,5 g

4,8 g

36,0 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kuivattua oreganoa,

Rouhittua mustapippuria,

200 g Ranskankermaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli