Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Suikaloi salami. Kuori ja silppua sipuli. Paista salamisuikaleita pannussa omassa rasvassaan, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli ja kuullota, kunnes sipuli pehmenee.
Lisää jauheliha ja ruskista se pannussa salamin ja sipulin kanssa. Lisää jäiset pakastepavut ja mausta oreganolla ja pippurilla. Lisää ranskankerma. Hauduta kannen alla noin viitisen minuuttia, kunnes jauheliha kypsyy ja pavut pehmenevät.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja yhdistä jauheliha-salamiseokseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
774
3238
31,5 g
12,5 g
84,0 g
1,5 g
4,8 g
36,0 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kuivattua oreganoa,
Rouhittua mustapippuria,
200 g Ranskankermaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli