Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Suikaloi salami. Kuori ja silppua sipuli. Paista salamisuikaleita pannussa omassa rasvassaan, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli ja kuullota, kunnes sipuli pehmenee.
Lisää jauheliha ja ruskista se pannussa salamin ja sipulin kanssa. Lisää jäiset pakastepavut ja mausta oreganolla ja pippurilla. Lisää ranskankerma. Hauduta kannen alla noin viitisen minuuttia, kunnes jauheliha kypsyy ja pavut pehmenevät.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja yhdistä jauheliha-salamiseokseen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3238
774
31,5 g
12,5 g
84,0 g
1,5 g
4,8 g
36,0 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kuivattua oreganoa,
Rouhittua mustapippuria,
200 g Ranskankermaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli