Salamisandwichit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salamisandwichit

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Lehtitaikinalevyä
3 rkl
Valmista valkosipulimajoneesia
8 kpl
Ohutta meetvurstiviipaletta
Rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paina sulaneista taikinalevyistä halkaisijaltaan noin 3,5 sentin kiekkoja, esim. snapsilasilla. Paista kiekot 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.Täytä vasta juuri ennen tarjoilua. Halkaise kohonnet kiekot terävällä veitsellä. Pursota sisään valkosipulimajoneesia ja nosta päälle puolikas meetvurstiviipale ja muutama rucolanlehti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.