Salamisandwichit
16 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | lehtitaikinalevyä |
| 3 rkl | valmista valkosipulimajoneesia |
| 8 kpl | ohutta meetvurstiviipaletta |
| rucolaa |
- 1.
Paina sulaneista taikinalevyistä halkaisijaltaan noin 3,5 sentin kiekkoja, esim. snapsilasilla. Paista kiekot 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.Täytä vasta juuri ennen tarjoilua. Halkaise kohonnet kiekot terävällä veitsellä. Pursota sisään valkosipulimajoneesia ja nosta päälle puolikas meetvurstiviipale ja muutama rucolanlehti.
Salamisandwichit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | lehtitaikinalevyä |
| 3 rkl | valmista valkosipulimajoneesia |
| 8 kpl | ohutta meetvurstiviipaletta |
| rucolaa |
Valmistus
- 1
Paina sulaneista taikinalevyistä halkaisijaltaan noin 3,5 sentin kiekkoja, esim. snapsilasilla. Paista kiekot 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.Täytä vasta juuri ennen tarjoilua. Halkaise kohonnet kiekot terävällä veitsellä. Pursota sisään valkosipulimajoneesia ja nosta päälle puolikas meetvurstiviipale ja muutama rucolanlehti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025




















