Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salmiakki-riisisuklaat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Salmiakkisuklaasta ja riisimuroista syntyy helppo suklaaherkku. Itse tehty riisisuklaa säilyy noin viikon verran huoneenlämmössä.

Ainekset

100 g
Salmiakkisuklaata (fazer)
50 g
Margariinia
3 dl
Riisimuroja

Lisäksi

Paperivuokia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele suklaa. Sulata margariini kattilassa ja nosta syrjään. Lisää joukkoon suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Sekoita joukkoon riisimurot. Nostele seosta kahdella lusikalla vuokiin. Anna jähmettyä muutama tunti viileässä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

86

361

4,4 g

1,7 g

10,9 g

6,9 g

0,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Paperivuokia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli