Salmiakki-riisisuklaat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Salmiakki-riisisuklaat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Salmiakkisuklaasta ja riisimuroista syntyy helppo suklaaherkku. Itse tehty riisisuklaa säilyy noin viikon verran huoneenlämmössä.

Ainekset

100 g
Salmiakkisuklaata (fazer)
50 g
Margariinia
3 dl
Riisimuroja

lisäksi

Paperivuokia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele suklaa. Sulata margariini kattilassa ja nosta syrjään. Lisää joukkoon suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Sekoita joukkoon riisimurot. Nostele seosta kahdella lusikalla vuokiin. Anna jähmettyä muutama tunti viileässä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

361

86

4,4 g

1,7 g

10,9 g

6,9 g

0,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Paperivuokia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli