Salmiakki-riisisuklaat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salmiakki-riisisuklaat

???
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Salmiakkisuklaasta ja riisimuroista syntyy helppo suklaaherkku. Itse tehty riisisuklaa säilyy noin viikon verran huoneenlämmössä.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Salmiakkisuklaata (fazer)
50 g
Margariinia
3 dl
Riisimuroja

LISÄKSI

Paperivuokia

Näin teet

1

Paloittele suklaa. Sulata margariini kattilassa ja nosta syrjään. Lisää joukkoon suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Sekoita joukkoon riisimurot. Nostele seosta kahdella lusikalla vuokiin. Anna jähmettyä muutama tunti viileässä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 19.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g109 g
Proteiinia1 g8 g
Rasvaa4 g44 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj361 3607
Energiaa kcal86 862

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Paperivuokia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g109 g
Proteiinia1 g8 g
Rasvaa4 g44 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj361 3607
Energiaa kcal86 862

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Paperivuokia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.