Salmiakki-riisisuklaat
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Salmiakkisuklaasta ja riisimuroista syntyy helppo suklaaherkku. Itse tehty riisisuklaa säilyy noin viikon verran huoneenlämmössä.
Ainekset
100 g
Salmiakkisuklaata (fazer)
50 g
Margariinia
3 dl
Riisimuroja
LISÄKSI
Paperivuokia
Näin teet
1
Paloittele suklaa. Sulata margariini kattilassa ja nosta syrjään. Lisää joukkoon suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Sekoita joukkoon riisimurot. Nostele seosta kahdella lusikalla vuokiin. Anna jähmettyä muutama tunti viileässä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 19.7.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 11 g | 109 g |
Proteiinia | 1 g | 8 g |
Rasvaa | 4 g | 44 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 361 | 3607 |
Energiaa kcal | 86 | 862 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Paperivuokia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 11 g | 109 g |
Proteiinia | 1 g | 8 g |
Rasvaa | 4 g | 44 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 361 | 3607 |
Energiaa kcal | 86 | 862 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Paperivuokia
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä