Saslik-vartaat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gnaudan sisäfileetä

Marinadi

3 rklöljyä
1 dlpunaviiniä
2 kplvalkosipulinkynttä
1 tltimjamia
1/2 tlvalkopippuria
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadin ainekset. Leikkaa liha palasiksi ja pane ne marinointiliemeen. Anna marinoitua muutaman tunnin tai yön yli. Kuumenna uunin grillivastus. Pujottele lihapalat vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin. Grillaa tai paista vartaat.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025