Savukala-munasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savukala-munasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Vihreää salaattia tai rucolaa
300 - 400 g
Perattua savukalaa
150 g
Leipäjuustoa
1/2 kpl
Hunaja- tai verkkomeloni
Muutama kirsikkatomaatti
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
Ruohosipulia

kastike:

1 rkl
Dijonsinappia
1 rkl
Hunajaa
2 tl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Öljyä
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo ja kuivaa salaatti. Levitä salaattisuikaleet tai rucola laakean salaattikulhon tai vadin pohjalle. Paloittele savukala ja poista samalla ruodot. Kuutioi juusto. Poista melonista siemenet, lohko meloni, poista kuori ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja lohko munat. Asettele ainekset salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastike ja valuta salaatille.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.