Savukala-munasalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
vihreää salaattia tai rucolaa
300 - 400 gperattua savukalaa
150 gleipäjuustoa
1/2 kplhunaja- tai verkkomeloni
muutama kirsikkatomaatti
2 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
ruohosipulia

Kastike:

1 rkldijonsinappia
1 rklhunajaa
2 tlvalkoviinietikkaa
1 rklöljyä
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo ja kuivaa salaatti. Levitä salaattisuikaleet tai rucola laakean salaattikulhon tai vadin pohjalle. Paloittele savukala ja poista samalla ruodot. Kuutioi juusto. Poista melonista siemenet, lohko meloni, poista kuori ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja lohko munat. Asettele ainekset salaattisuikaleiden päälle. Sekoita kastike ja valuta salaatille.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025