Savukalaohukaiset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savukalaohukaiset

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

ohukaistaikina:

1/2 l
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Margariinia paistamiseen

täyte:

400 g
Savulohta tai -siikaa
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Raejuustoa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1/2 dl
Kermaa
Suolaa
Valko- tai mustapippuria

pinnalle:

2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista taikina vatkaamalla jauhot maidon joukkoon ja lisäämällä suola ja munat yksitelleen. Paista taikinasta isoja normaalin paksuisia ohukaisia. Paloittele kala ja poista ruodot. Kuori ja hienonna kovaksi keitetty muna. Sekoita täytteen aineet keskenään ja mausta. Jaa täyte ohukaisille, kääri rullalle tai paketiksi ja lado voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste ja pane ruoka 250-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.