Savukalatäytteiset rieskarullat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savukalatäytteiset rieskarullat

???
Kappaleita
6
Ruokavalio
Voit tehdä rieskat itse tai käyttää valmiita leipiä.
Jaa Somessa

Ainekset

OHRARIESKA:

1/2 l
Piimää
1 tl
Ruokasoodaa
1 tl
Suolaa
7 dl
Ohrajauhoja
3 dl
Vehnäjauhoja

TÄYTE:

1 kpl
Punaisia papuja
150 g
Savukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Vastapuristettua sitruunanmehua
1/2 dl
Ruohosipulisilppua
Ripaus cayennenpippuria
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Ohrarieska: Lämmitä uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile taikinasta leivinpaperille ohuita rieskoja. Pistele rieskoja haarukalla ja paista heti noin 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin kullanruskeita. Voitele lämpimät rieskat sulalla voilla ja kääri ne sitten muoviin pehmenemään.

Täyte: Valuta pavut ja hienonna ne monitoimikoneessa. Lisää loput aineista ja anna käydä tasaiseksi. Levitä tahnaa rieskoille. Asettele tahnan päälle vielä pari salaatinlehteä ja kääri rullalle.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.2.2007
Muokattu: 15.5.2019