Savukalatäytteiset rieskarullat

Arvostele resepti
6 Kappaletta

Voit tehdä rieskat itse tai käyttää valmiita leipiä.

Ainekset

MääräAinesosa

Ohrarieska:

1/2 lpiimää
1 tlruokasoodaa
1 tlsuolaa
7 dlohrajauhoja
3 dlvehnäjauhoja

Täyte:

1 kplpunaisia papuja
150 gsavukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 dlvastapuristettua sitruunanmehua
1/2 dlruohosipulisilppua
ripaus cayennenpippuria
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Ohrarieska: Lämmitä uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile taikinasta leivinpaperille ohuita rieskoja. Pistele rieskoja haarukalla ja paista heti noin 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin kullanruskeita. Voitele lämpimät rieskat sulalla voilla ja kääri ne sitten muoviin pehmenemään.

    Täyte: Valuta pavut ja hienonna ne monitoimikoneessa. Lisää loput aineista ja anna käydä tasaiseksi. Levitä tahnaa rieskoille. Asettele tahnan päälle vielä pari salaatinlehteä ja kääri rullalle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä