Savukalatäytteiset rieskarullat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savukalatäytteiset rieskarullat

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Voit tehdä rieskat itse tai käyttää valmiita leipiä.

Ruokavaliot

Ainekset

ohrarieska:

1/2 l
Piimää
1 tl
Ruokasoodaa
1 tl
Suolaa
7 dl
Ohrajauhoja
3 dl
Vehnäjauhoja

täyte:

1 kpl
Punaisia papuja
150 g
Savukalaa, esim. silakkaa tai siikaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Vastapuristettua sitruunanmehua
1/2 dl
Ruohosipulisilppua
Ripaus cayennenpippuria
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ohrarieska: Lämmitä uuni 250 asteeseen. Sekoita kaikki aineet keskenään. Muotoile taikinasta leivinpaperille ohuita rieskoja. Pistele rieskoja haarukalla ja paista heti noin 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin kullanruskeita. Voitele lämpimät rieskat sulalla voilla ja kääri ne sitten muoviin pehmenemään.

Täyte: Valuta pavut ja hienonna ne monitoimikoneessa. Lisää loput aineista ja anna käydä tasaiseksi. Levitä tahnaa rieskoille. Asettele tahnan päälle vielä pari salaatinlehteä ja kääri rullalle.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.2.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.