Savulohi, perunamuusi ja kermaviilisalaatti
Savulohi, perunamuusi ja kermaviilisalaatti
Yhteistyössä

Savulohi, perunamuusi ja kermaviilisalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600–800 g savulohta
n. 800 g perunamuusia

Kermaviilisalaatti:

1 kplkurkku
2 kplruukkua rapeaa salaattia
2 kplkanamunaa
2 dlkermaviiliä
1/2 kplnippu tilliä
1–2 rkl omenaviinietikkaa
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Valmistus

  1. 1

    Laita kananmunat kylmään veteen kattilaan ja laita levylle kiehumaan. Kun vesi alkaa kiehua, keitä munia 8–10 minuuttia.

  2. 2

    Revi salaatti, viipaloi halkaistu kurkku ja hienonna tilli.

  3. 3

    Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. Erota kananmunista keltuaiset ja lisää ne salaattikulhon pohjalle. Hienonna valkuaiset.

  4. 4

    Painele keltuainen haarukalla rikki, lisää omenaviinietikka, suolaa, ripaus sokeria ja pippuria. Kaada kermaviili joukkoon ja sekoita huolellisesti.

  5. 5

    Lisää tillisilppu, revitty salaatti ja kurkkuviipaleet. Sekoita huolellisesti. Viimeistele kananmunanvalkuaisilla.

  6. 6

    Tarjoile lämmitetyn perunamuusin ja lohen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä