Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulohi, perunamuusi ja kermaviilisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600–800 g savulohta
n. 800 g perunamuusia

Kermaviilisalaatti:

1 kpl
kurkku
2 kpl
ruukkua rapeaa salaattia
2 kpl
kanamunaa
2 dl
kermaviiliä
1/2 kpl
nippu tilliä
1–2 rkl omenaviinietikkaa
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita kananmunat kylmään veteen kattilaan ja laita levylle kiehumaan. Kun vesi alkaa kiehua, keitä munia 8–10 minuuttia.

2

Revi salaatti, viipaloi halkaistu kurkku ja hienonna tilli.

3

Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. Erota kananmunista keltuaiset ja lisää ne salaattikulhon pohjalle. Hienonna valkuaiset.

4

Painele keltuainen haarukalla rikki, lisää omenaviinietikka, suolaa, ripaus sokeria ja pippuria. Kaada kermaviili joukkoon ja sekoita huolellisesti.

5

Lisää tillisilppu, revitty salaatti ja kurkkuviipaleet. Sekoita huolellisesti. Viimeistele kananmunanvalkuaisilla.

6

Tarjoile lämmitetyn perunamuusin ja lohen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.