Seesamipaneroitu siikafilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Seesamipaneroitu siikafilee

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

300 g
Siikafileetä pakastettuna
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Japanilaista soijakastiketta
2 rkl
Seesaminsiemeniä

paistamiseen:

2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna kalafileiden sulaa rauhassa. Sekoita öljy ja soijakastike keskenään ja sivele maustekastiketta fileiden pintaan. Kääntele fileet seesaminsiemenissä nahkapuoli alaspäin. Paista kalafileet öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile esimerkiksi vokattujen kasvisten ja nuudelien kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.