Seesamkoivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Seesamkoivet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Marinoituja broilerinkoipia
1 - 2 tl
Inkivääriä
1 - 2 dl
Kuorittuja seesaminsiemeniä
Look-paistopussi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mausta marinoidut broilerinkoivet inkiväärillä ja kierittele sitten lautaselle levitetyissä seesamisiemenissä. Nosta koivet paistopussiin vieri viereen. Sulje pussi ja leikkaa siihen höyryreikä. Jos koivet eivät ole ennaltä marinoituja, marinoi ne itse ja mausta sitten vielä inkiväärillä.Laita paistopussi uunivuokaan ja vuoka 200-asteiseen uuniin ritilälle uunin keskiosaan. Kypsennä tunnin ajan. Tarjoa broilerinkoipien kanssa yrttiriisiä ja herkkusienikastiketta tai salaattia. Kevyt perunasalaattikin sopii riisin ja kastikkeen sijaan.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.