Yhteistyössä: Kulman Keittiö

15 min

Nappaa talteen!
Shamito on marjoilla tai hedelmillä maustettu mojito, joka toimii hyvin myös isompana boolina. Voit hyödyntää juomassa kaikkia hedelmiä ja marjoja saatavuuden mukaan.
| 1 pnt minttua | |
| 5 kpl | limeä lohkoina |
| 1 dl | sokerisiirappia tai 1½ dl ruokosokeria |
| 1/2 - 1 l | jäitä tai jäämurskaa |
| 4 dl | rommia (tumma tai vaalea maun mukaan) |
| 1 1/2 l | soodaa tai kivennäisvettä |
| 1 rs mansikoita |
Laita mintunlehdet booliastian pohjalle, lisää limelohkot puristaen niitä hieman lisätessäsi sekä sokeri.
Lisää jäät tai jäämurska ja rommi ja sekoita. Lisää limemehua tai sokeria maun mukaan. Täytä astia soodalla ja koristele mintunlehdillä sekä kokonaisilla mansikoilla.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Shamito on marjoilla tai hedelmillä maustettu mojito, joka toimii hyvin myös isompana boolina. Voit hyödyntää juomassa kaikkia hedelmiä ja marjoja saatavuuden mukaan.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 pnt minttua | |
| 5 kpl | limeä lohkoina |
| 1 dl | sokerisiirappia tai 1½ dl ruokosokeria |
| 1/2 - 1 l | jäitä tai jäämurskaa |
| 4 dl | rommia (tumma tai vaalea maun mukaan) |
| 1 1/2 l | soodaa tai kivennäisvettä |
| 1 rs mansikoita |
Laita mintunlehdet booliastian pohjalle, lisää limelohkot puristaen niitä hieman lisätessäsi sekä sokeri.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 pnt minttua | |
| 5 kpl | limeä lohkoina |
| 1 dl | sokerisiirappia tai 1½ dl ruokosokeria |
Lisää jäät tai jäämurska ja rommi ja sekoita. Lisää limemehua tai sokeria maun mukaan. Täytä astia soodalla ja koristele mintunlehdillä sekä kokonaisilla mansikoilla.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 - 1 l | jäitä tai jäämurskaa |
| 4 dl | rommia (tumma tai vaalea maun mukaan) |
| 1 1/2 l | soodaa tai kivennäisvettä |
| 1 rs mansikoita |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.