Sieni-kasvisvokki
15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | keräkaalia |
| 200 g | herkku- tai siitakesieniä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 500 g | pakastettuja vokkikasviksia |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 2 rkl | chilikastiketta |
| Lisäksi | |
|---|---|
| riisiä tai nuudeleita | |
- 1.
Paloittele kaali ja halkaise herkkusienet. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää jäiset vokkikasvikset, kaalisuikaleet ja valkosipulinkynnet. Paista hetki käänellen. Lisää sienet ja mausta kahdella soijakastikkeella sekä chilikastikkeella. Paista kasviksia vain vain vähän, jotta ne eivät pehemene liikaa. Tarjoile kasvisvokin kanssa riisiä tai nuudeleita.
Sieni-kasvisvokki
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | keräkaalia |
| 200 g | herkku- tai siitakesieniä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 500 g | pakastettuja vokkikasviksia |
| 2 rkl | makeaa soijakastiketta |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 2 rkl | chilikastiketta |
Lisäksi | |
| riisiä tai nuudeleita | |
Valmistus
- 1
Paloittele kaali ja halkaise herkkusienet. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää jäiset vokkikasvikset, kaalisuikaleet ja valkosipulinkynnet. Paista hetki käänellen. Lisää sienet ja mausta kahdella soijakastikkeella sekä chilikastikkeella. Paista kasviksia vain vain vähän, jotta ne eivät pehemene liikaa. Tarjoile kasvisvokin kanssa riisiä tai nuudeleita.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























