Sieni-kasvisvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sieni-kasvisvokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Keräkaalia
200 g
Herkku- tai siitakesieniä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä
500 g
Pakastettuja vokkikasviksia
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Chilikastiketta

lisäksi

Riisiä tai nuudeleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele kaali ja halkaise herkkusienet. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää jäiset vokkikasvikset, kaalisuikaleet ja valkosipulinkynnet. Paista hetki käänellen. Lisää sienet ja mausta kahdella soijakastikkeella sekä chilikastikkeella. Paista kasviksia vain vain vähän, jotta ne eivät pehemene liikaa. Tarjoile kasvisvokin kanssa riisiä tai nuudeleita.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.