Silakat mätikastikkeessa
Ainekset
ETIKKALIEMI
MÄTIKASTIKE
LISÄKSI
Näin teet
Ota mäti jääkaappiin sulamaan noin 4 tuntia ennen ruoanvalmistusta. Valuta sulanut mäti siivilässä jääkaapissa tarvittaessa.
Puolita silakkafileet pitkittäin ja nylje nahattomiksi. Sekoita etikkaliemi kulhossa ja lisää silakat. Anna silakoiden tekeytyä liemessä jääkaapissa 4 tuntia tai kunnes kala muuttuu läpikuultavasta valkoiseksi. Valuta hyvin siivilässä. Paloittele silakat pienemmiksi paloiksi.
Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Lisää silakat. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Koristele mädillä ja ruohosipulisilpulla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 2 g | 16 g |
Proteiinia | 11 g | 84 g |
Rasvaa | 11 g | 91 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 647 | 5175 |
Energiaa kcal | 155 | 1236 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl Vettä
1 tl Suolaa
0,5 tl Mustapippuria
0,5 tl Suolaa
3 rkl Ruohosipulisilppua
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 2 g | 16 g |
Proteiinia | 11 g | 84 g |
Rasvaa | 11 g | 91 g |
Kuituja | 0 g | 1 g |
Energiaa kj | 647 | 5175 |
Energiaa kcal | 155 | 1236 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl Vettä
1 tl Suolaa
0,5 tl Mustapippuria
0,5 tl Suolaa
3 rkl Ruohosipulisilppua