Silli-perunapaistos | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Silli-perunapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

5 kpl
Isoa keitettyä perunaa
1 kpl
(puna)sipuli
15 kpl
Cm:n pala purjosipulia
1 kpl
(n. 240/120 g) silliä tai maustesilakkaa
1 kpl
Ruukku tilliä
2 dl
Ruokakermaa
3 kpl
Kananmunaa
1 tl
Rouhittua roseepippuria
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele purjo huolellisesti ja suikaloi se.Lado uunivuokaan vuorotellen perunaa, sipulia, purjoa ja valutettua silliä tai maustesilakkaa.Ripottele päälle silputtu tilli. Yhdistä ruokakerma ja kananmunat ja mausta seos pippureilla. Kaada kerma-munaseos ainesten päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia tai kunnes paistos on saanut kauniin värin. Tarjoa salaatin ja leivän kera.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.