Huuhtele sillifileet ja painele ne talouspaperilla kuiviksi. Leikkaa fileet pieniksi kuutioiksi.
Keitä kananmunat koviksi, kiehuvassa vedessä noin 10 minuuttia. Kuori ja kuutioi munat.
Hienonna sipuli ja tilli.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset isossa kulhossa.
Lisää sillit, munat, sipuli ja tilli kastikkeeseen. Laita sillikaviaari jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
Vinkki: Tarjoa sillikaviaaria uuniperunoiden, blinien tai suolaisen pannukakun lisukkeena.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
79
331
6,0 g
3,3 g
2,2 g
2,2 g
0,2 g
3,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli