Sillisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sillisalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Vähäsuolaista sillifileetä
2 kpl
Hapanta omenaa
5 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa
6 - 8 kpl
Keitettyä punajuurta
2 kpl
Etikkakurkkua

kastike

2 dl
Kuohukermaa
200 g
Kevytranskankermaa
1 1/2 dl
Silputtua tuoretta tilliä
2 1/2 rkl
Sinappia
Ripaus sokeria
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pieni sillifileet kuutioiksi. Kuori ja kuutioi omenat, keitetyt perunat ja punajuuret, samoin etikkakurkut. Yhdistä ainekset kulhoon ja sekoita keskenään. Valmista kastike sekoittamalla vaahdotettu kerma ja muut ainekset. Tarjoa kastike erikseen.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.