Sinappisillileivät
30 Kappaletta
|
Nappaa talteen!
| 2 kpl | kevytsillifileetä |
| Sinappikastike | |
|---|---|
| 2 rkl | sinappia |
| 1 rkl | sokeria |
| 1 tl | valkoviinietikkaa |
| 1 tl | valkoviinietikkaa |
| 2 rkl | ranskankermaa |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| rouhittua valkopippuria | |
| Lisäksi | |
| palttoonappeja | |
| tuoretta tilliä | |
- 1.
Huuhtele sillifileet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Leikkaa annospaloiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja nosta sillipalat kastikkeen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Nosta sillipaloja palttoonapeille ja koristele tuoreella tilillä.
Sinappisillileivät
Arvostele resepti
30 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kevytsillifileetä |
Sinappikastike | |
| 2 rkl | sinappia |
| 1 rkl | sokeria |
| 1 tl | valkoviinietikkaa |
| 1 tl | valkoviinietikkaa |
| 2 rkl | ranskankermaa |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| rouhittua valkopippuria | |
Lisäksi | |
| palttoonappeja | |
| tuoretta tilliä | |
Valmistus
- 1
Huuhtele sillifileet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Leikkaa annospaloiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja nosta sillipalat kastikkeen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Nosta sillipaloja palttoonapeille ja koristele tuoreella tilillä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























