Sinappisillileivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sinappisillileivät

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kevytsillifileetä

sinappikastike

2 rkl
Sinappia
1 rkl
Sokeria
1 tl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Ranskankermaa
2 rkl
Rypsiöljyä
Rouhittua valkopippuria

lisäksi

Palttoonappeja
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhtele sillifileet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Leikkaa annospaloiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja nosta sillipalat kastikkeen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Nosta sillipaloja palttoonapeille ja koristele tuoreella tilillä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.