Sinappisillileivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sinappisillileivät

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kevytsillifileetä

sinappikastike

2 rkl
Sinappia
1 rkl
Sokeria
1 tl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Ranskankermaa
2 rkl
Rypsiöljyä
Rouhittua valkopippuria

lisäksi

Palttoonappeja
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele sillifileet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Leikkaa annospaloiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja nosta sillipalat kastikkeen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Nosta sillipaloja palttoonapeille ja koristele tuoreella tilillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.