Sinihomejuusto-piparipallot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sinihomejuusto-piparipallot

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Mikäli pidät pipareiden ja homejuuston yhdistelmästä, niin luultavasti rakastut näihin ihaniin sinihomejuusto-piparipalloihin. Hämmentävän hyvät suupalat syntyvät vain kolmesta aineksesta.

Ainekset

150 g
sinihomejuustoa
4 rkl
Raejuustoa
3 kpl
Piparkakkua karkeaksi murustettuna

pinnalle:

4 - 6 kpl
Piparkakkua hienoksi murustettuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Notkista kulhossa murustettu sinihomejuusto ja raejuusto keskenään tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon karkeaksi rouhitut piparkakut. Pyörittele massasta noin parikymmentä pientä palloa. Kieritä pallot kauttaaltaan hienossa piparkakkumurskeessa. Anna juustopallojen kovettua jääkaapissa noin tunnin ajan ennen tarjoilua. Nosta tarjolle cocktailtikkujen kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 31.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.