Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 l | kalalientä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | fenkoli |
| 2 kpl | varsisellerin oksaa |
| 2-3 kg sinisimpukoita | |
| 3-4 dl valkoviiniä | |
| persiljaa | |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| 1 kpl | levain-leipä |
| aiolimajoneesia | |
Huuhtele simpukat kylmällä vedellä. Hienonna salottisipuli, valkosipuli, fenkoli ja varsiselleri.
Freesaa kasvikset pannulla ja lisää valkoviini sekä kalaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää simpukat ja anna kiehua 5-6 minuuttia. Viimeistele annos hienonnetulla persiljalla ja nosta kattila pöytään.
Paahda leipäsiivut ja tarjoile aiolimajoneesin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | kalalientä |
| 1 kpl | salottisipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | fenkoli |
| 2 kpl | varsisellerin oksaa |
| 2-3 kg sinisimpukoita | |
| 3-4 dl valkoviiniä | |
| persiljaa | |
Tarjoiluun | |
| 1 kpl | levain-leipä |
| aiolimajoneesia | |
Huuhtele simpukat kylmällä vedellä. Hienonna salottisipuli, valkosipuli, fenkoli ja varsiselleri.
Freesaa kasvikset pannulla ja lisää valkoviini sekä kalaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää simpukat ja anna kiehua 5-6 minuuttia. Viimeistele annos hienonnetulla persiljalla ja nosta kattila pöytään.
Paahda leipäsiivut ja tarjoile aiolimajoneesin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.