Sinisimpukat valkoviiniliemessä
Sinisimpukat valkoviiniliemessä
Yhteistyössä

Sinisimpukat valkoviiniliemessä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lkalalientä
1 kplsalottisipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplfenkoli
2 kplvarsisellerin oksaa
2-3 kg sinisimpukoita
3-4 dl valkoviiniä
persiljaa

Tarjoiluun

1 kpllevain-leipä
aiolimajoneesia

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele simpukat kylmällä vedellä. Hienonna salottisipuli, valkosipuli, fenkoli ja varsiselleri.

  2. 2

    Freesaa kasvikset pannulla ja lisää valkoviini sekä kalaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää simpukat ja anna kiehua 5-6 minuuttia. Viimeistele annos hienonnetulla persiljalla ja nosta kattila pöytään.

  3. 3

    Paahda leipäsiivut ja tarjoile aiolimajoneesin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025