Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sinisimpukat valkoviiniliemessä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
kalalientä
1 kpl
salottisipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
fenkoli
2 kpl
varsisellerin oksaa
2-3 kg sinisimpukoita
3-4 dl valkoviiniä
persiljaa

Tarjoiluun

1 kpl
Levain-leipä
aiolimajoneesia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Huuhtele simpukat kylmällä vedellä. Hienonna salottisipuli, valkosipuli, fenkoli ja varsiselleri.

2

Freesaa kasvikset pannulla ja lisää valkoviini sekä kalaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää simpukat ja anna kiehua 5-6 minuuttia. Viimeistele annos hienonnetulla persiljalla ja nosta kattila pöytään.

3

Paahda leipäsiivut ja tarjoile aiolimajoneesin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 24.10.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.